Carrer de Sant Lluís, 17
08940, Cornellā de Llobregat
933 77 61 57
escolalareny@xtec.cat
Cerca:

Zona restringida
Usuari
Contrasenya
ACTIVITATS
APP
PLĀNOL DE SITUACIĶ
   
NOTÍCIES
Final de curs amb moltes activitats
Els darrers dies de maig i el mes de juny ha vingut amb moltes activitats de tancament de curs:

L'alcalde va visitar a l'alumnat de 3r dins el projecte "T'explico la meva escola". Va ser un matí inoblidable on vam compartir amb l'Antoni tot el que som i fem a L'Areny. L'alcalde, a més a més, va visitar el nou gimnàs.

 
 

També vam fer el tancament amb les famílies d'agrupament del CREDA.L'alumnat de 5è va fer la Cantània a l'auditori de Barcelona

 


Aquest curs era el primer que participàvem del Projecte de Cultura Emprenedora a l'Escola. L'alumnat de 5è i 6è va exposar i vendre els productes dissenyats i fets per les seves cooperatives a la Plaça Lluís Companys. Una activitat valorada molt bé per l'alumnat.
 

El dia 14 es va fer al gimnàs el comiat de l'alumnat de 6è i també de les famílies que deixen el centre. El mateix dia, es va fer el sopar de tota la comunitat educativa de l'escola. Ens vam ajuntar 600 persones al pati en una nit molt agradable. 
 

  


Dimecres dia 19 vam organitzar un matí de tancament de l'eix transversal d'aquest curs (medi ambient) amb participació de les famílies fent un "mercat de pagès", "esmorzar a l'aula" i un "ball rodó". 

 

Ens retrobem al setembre!!
 
COM FAIG LA PREINSCRIPCIĶ A L'ESCOLA L'ARENY?
Benvolguts/benvolgudes

Per tal de fer la preinscripció i portar la documentació a la nostra escola heu de trucar al 933 776 157 de 9h a 14h i de 15h a 17h i reservar cita prèvia per oferir-vos una millor atenció. Podeu reservar cita tan aviat com tingueu clar que voleu que el vostre fill/la vostra filla vingui a la nostra escola.

El període de la preinscripció és del 29 de març al 9 d'abril. No es recollirà cap documentació abans d'aquesta data. Us fem un recordatori del calendari del procés:
La documentació que s'ha de portar conjuntament amb la sol·licitud és la següent:El model de sol·licitud el podeu venir a recollir a l'escola de 9h a 14h i de 15h a 17h o descarregar-lo clicant aquí.

Teniu tota la informació de la preinscripció, matrícula, barem, documentació, criteris, calendari...etc a


http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/ 
Nou gimnās
Ja tenim gimnàs. Després de molt de temps de lluita i reivindicació d’alumnat, de famílies i de professorat, el gimnàs ja és una realitat. M’agradaria fer explícit un sincer agraïment a totes les persones que han estat en aquest procés que ha durat uns quants anys, moltes de les quals ja no hi són a l’escola.
 
 
És una instal·lació que ens permetrà millorar moltes de les activitats que fem en el nostre dia a dia, però també volem que sigui d’ús habitual d’entitats del barri i de la ciutat de Cornellà fora de l’horari escolar, la qual cosa serà fàcil per la seva situació, accessibilitat i característiques.
 
 
Aquesta setmana l’hem començat a utilitzar amb l’alumnat. Estem molt contents de com ha quedat.


 
Escola L'Areny.
Carrer de Sant Lluís, 17.
08940, Cornellā de Llobregat.
Tel. 933 77 61 57
escolalareny@xtec.cat