Carrer de Sant Lluís, 17
08940, Cornellà de Llobregat
933 77 61 57
escolalareny@xtec.cat
Cerca:

Final de curs amb moltes activitats<< tornar
Els darrers dies de maig i el mes de juny ha vingut amb moltes activitats de tancament de curs:

L'alcalde va visitar a l'alumnat de 3r dins el projecte "T'explico la meva escola". Va ser un matí inoblidable on vam compartir amb l'Antoni tot el que som i fem a L'Areny. L'alcalde, a més a més, va visitar el nou gimnàs.

 
 

També vam fer el tancament amb les famílies d'agrupament del CREDA.L'alumnat de 5è va fer la Cantània a l'auditori de Barcelona

 


Aquest curs era el primer que participàvem del Projecte de Cultura Emprenedora a l'Escola. L'alumnat de 5è i 6è va exposar i vendre els productes dissenyats i fets per les seves cooperatives a la Plaça Lluís Companys. Una activitat valorada molt bé per l'alumnat.
 

El dia 14 es va fer al gimnàs el comiat de l'alumnat de 6è i també de les famílies que deixen el centre. El mateix dia, es va fer el sopar de tota la comunitat educativa de l'escola. Ens vam ajuntar 600 persones al pati en una nit molt agradable. 
 

  


Dimecres dia 19 vam organitzar un matí de tancament de l'eix transversal d'aquest curs (medi ambient) amb participació de les famílies fent un "mercat de pagès", "esmorzar a l'aula" i un "ball rodó". 

 

Ens retrobem al setembre!!
 
 
 
Escola L'Areny.
Carrer de Sant Lluís, 17.
08940, Cornellà de Llobregat.
Tel. 933 77 61 57
escolalareny@xtec.cat