Carrer de Sant Lluís, 17
08940, Cornellà de Llobregat
933 77 61 57
escolalareny@xtec.cat
Cerca:

Famílies a l'aula<< tornar
Hem iniciat el 2019/2020 amb molta energia i amb novetats. El curs passat vam fer una aposta clara al nostre Projecte Educatiu per tal d'anar incloent en la quotidianietat el treball i els moments compartits amb les famílies dins el dia a dia dels aprenentatges a l'aula. 

Les darreres setmanes hem tingut diferents exemples:

Presentació del vídeoclip "La Puerta Violeta". Un treball sobre la violència masclista que han fet els nens i nenes de 3r en diferents àmbits i àrees. L'han compartit amb tot l'alumnat de l'escola presentant el treball que han fet a cada grup classe i, finalment, amb les famílies. Aquí teniu el vídeo 
https://youtu.be/LpD3gax_wEE

L'alumnat de 2n ha compartit un taller de narració i una sessió d'EF amb les famílies. Us mostrem algunes imatges:

L'alumnat de 4t ha dissenyat la "Primera Fira de Turisme L'Areny 2019" on ha promocionat viatges per diferents comarques de Catalunya. Les famílies han anat escoltant les suggerències de transport, menjar, visites turístiques, etc. que l'alumnat els ha exposat...i els tríptics de publicitat de cada stand s'han exhaurit. Tot un èxit de fira!


Agraïm la participació massiva de les famílies i l'ambient tan agradable al que han transcorregut totes les activitats, que valorem molt positivament. Durant el curs anirem fent moltes més. 


 
 
 
Escola L'Areny.
Carrer de Sant Lluís, 17.
08940, Cornellà de Llobregat.
Tel. 933 77 61 57
escolalareny@xtec.cat