Carrer de Sant Lluís, 17
08940, Cornellà de Llobregat
933 77 61 57
escolalareny@xtec.cat
Cerca:

Portes obertes preinscripció 2020/2021<< tornar
Benvolgudes famílies, 
 
Us informem que farem aquest divendres  dia 8 de maig a les 16h30 la sessió de Portes Obertes per videoconferència. Calculem estar entre 1h/1h30.
 
L'enllaç de la reunió és aquest
 
 
Haureu de clicar i entrareu directament a la reunió. Podeu provar amb anterioritat i veure que podeu entrar sense problemes per evitar incidències de darrera hora.
 
Per un bon funcionament de la videoconferència recomanem que:
-Tingueu els micròfons apagats.
-En cas que no tingueu molt bona velocitat de xarxa, apagueu també les càmeres. El més important és que veieu i escolteu l'exposició que farem. 
-Solen funcionar millor les videoconferències si esteu connectats per cable a la xarxa que utilitzant wifi.
-Utilitzeu el xat per anar posant les qüestions que us surgeixin i anirem donant resposta.
 
La sessió anirà entorn al projecte educatiu de l'escola i el seu funcionament global. Malgrat majoritàriament sou famílies de P3, també hi ha famílies interessades en d'altres nivells per la qual cosa parlem de tota l'escola.
 
Evitarem respondre preguntes sobre la preinscripció perquè aquest tema pot tenir certa complexitat i podria desviar la temàtica central d'unes portes obertes. Donarem informació general del procés, això sí. Les consultes particulars sobre la preinscripció, barems, calendari, les podeu fer arribar per escrit en qualsevol moment a aquest mateix correu i tindreu resposta ràpida. Així mateix, en el moment que hi hagi informacions oficials us les farem arribar de manera completament informativa i us servirà decidiu on decidiu preinscriure als vostres fills/les vostres filles de cara al proper curs. 
 
Abans de la sessió de divendres recomanem que llegiu la documentació i enllaços que us adjuntem i citem a continuació, particularment el document 03 que serà el que treballarem a la presentació de divendres i resumeix la forma de treballar del centre:
 
 
Hem preparat un formulari per tal que durant el dia de demà ens feu arribar tots els dubtes i qüestions que tingueu i així poder donar resposta durant les explicacions que es faran a la sessió de divendres. Podeu entrar aquí https://forms.gle/fdtUHtemyQwz23W57 
 
Moltes gràcies pel vostre temps.
 
Ens veiem divendres.
 
Una salutació cordial, 


Per qualsevol dubte que tingueu o ampliar informació, envieu-nos un correu a escolalareny@xtec.cat.


Podeu consultar tota la informació de la preinscripció a la pàgina web de l'Ajuntament de Cornellà o a la pàgina de la Generalitat de Catalunya

Aquí teniu la informació del calendari de totes les escoles públiques de la ciutat:
 
 
Escola L'Areny.
Carrer de Sant Lluís, 17.
08940, Cornellà de Llobregat.
Tel. 933 77 61 57
escolalareny@xtec.cat